Je li ovo najgluplja ideja ikad? Dizajneri žele da otkrijete stražnjicu u trapericama

Foto: Instagram, Topshop, Zara

IAKO su retro modeli iz devedesetih i osamdesetih opet in, traperice više nikako nisu što su nekoć bile.

U želji da osmisle nešto novo, modna industrija u posljednje nas vrijeme gotovo svakodnevno šokira "genijalnim" idejama, koje vas tjeraju da se zapitate : "Što je pušio onaj kome je ovo palo na pamet?!". Tako je nedavno britanski brend Topshop postao tema ismijavanja na društvenim mrežama zbog traperica s prozirnim plastičnim prozorčićima na koljenima, koje javnost jednostavni nije mogla "probaviti".

 
No popularni pariški dizajnerski kolektiv Vetements, inače poznat po ekstravagantim kreacijama poput sandala s ugrađenim čarapama nastalih u suradnji s modnom kućom Gucci, sada je zaista pretjerao. Izgleda da im je stvarno ponestalo inspiracije, pa su odlučili pokušati progurati jednu od najglupljih ideja do sad, a riječ je o trapericama koje otkrivaju stražnjicu. Da, dobro ste pročitali, dekolte je prošlost i očito je došlo vrijeme da naokolo hodamo gologuzi.
 
 
Što je najgore od svega ove hlače nastale su u suradnji s najpoznatijim proizvođačem traperica, Levi's-om, kojima nakon 164 godine tradicije ovo zaista nije trebalo. Druga fotografija koju je Vetements podijelio na svom Instagramu otkriva kako se duž cijele stražnje strane traperica proteže patentni zatvarač, pa kupac može izabrati sam koji će dio i koliko kože pokazati. 
 
 
Osim izgleda, "smiješna" je i njihova cijena od 1870 dolara, odnosno preko 13 tisuća kuna. Pitamo se hoće li ovo itko ikad nositi? 
 
Nije lako ni dečkima koji će se uskoro, izgleda, također morati potruditi kako bi pronašli normalan par traperica, jer su i popularni high street brendovi odlučili zakomplicirati stvari.
 
Zara, 280 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.