Jedan brend, 12 proizvoda: Otkrivamo ovomjesečni sadržaj BeautyBoxa

Foto: Promo

ZANIMA li vas koji će biti jedan od proizvoda koji će se naći u ovomjesečnoj kutijici sreće? 
 
Znate li koja kozmetika obuhvaća širok spektar od preko 600 iznimno kvalitetnih proizvoda, jednostavnih i praktičnih za upotrebu? Koji je to brend osnovan prije više od 30 godina i danas je jedan od vodećih u svijetu kozmetike? Ako do sada niste uspjeli pogoditi, radi se o Artdeco kozmetici! 
 
 
Svi proizvodi koji se nalaze u našim kutijicama su i proizvodi koje same koristimo i volimo te ih želimo podijeliti i s vama. Artdeco puni naše ladice i police već dugi niz godina, te mu se uvijek rado i s povjerenjem vraćamo.  
 
 
Jedan od preko deset Artdeco proizvoda nasumce odabranih skrivat će se u BeautyBoxu za ožujak a hoće li tvoj beauty kutak biti obogaćen za još jedan lak za nokte, ruž za usne ili sjajilo saznaj već krajem mjeseca kada kutijice sreće kreću na dostavu. 
 
Naruči i ti svoju kutijicu, za čiji si dizajn ladice i sama dala glas, te ju očekuj u prvim danima proljeća.  Cijena jednog BeautyBoxa iznosi 99.00kn, ali pretplatiš li se na više mjeseci cijena po kutijici će se smanjiti na 83.00kn. 
 
 
Pretplati se dok kutijica još ima, jer je BeautyBox savršen i kao poklon prijateljici za rođendan kojoj ćemo rado napisati i čestitku, ako nam to naglasiš pri naručivanju. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.