Jedan make-up proizvod koji bi trebala imati baš svaka žena

Foto: Instagram 

MOŽDA vam na prvu neće izgledati atraktivno, no kad saznate što sve s njim možete, otrčat ćete u trgovinu.
 
Riječ je o sjenilu za oči u taupe nijansi, a šminkeri i beauty blogerice slažu se da bi se upravo taj proizvod trebao naći u svačijoj kozmetičkoj torbici. Inače, taupe nijansa je mješavina smeđe i sive, a prozvana je bojom godine u uređenju interijera. 
 
 
A ako se pitate zašto biste trebale imati sjenilo u ovoj, naoko, ružnoj nijansi, prvo pročitajte što sve možete napraviti s njim pa razmislite još jednom. Sigurni smo da ćete biti ugodno iznenađene:
 
1. Osvježava izgled
 
U onim danima kada se ne stignete naspavati kako spada, nanesite taupe sjenilo na cijele kapke. To će vam u trenu podariti odmorniji i svježiji look.
 
2. Odlična je baza za drugu šminku
 
Točnije za tuš, koji u kombinaciji s malo taupe sjenila izgleda savršeno te duže ostaje na kapcima, bez razmazivanja. 
 
3. Čini obrve ljepšima
 
Taupe nije samo jedna nijanse, postoji i čitava paleta svjetlijih i tamnijih, više smećkastih ili više sivkastih tonova. Odaberite onu koja se najbolje slaže s bojom vaših obrva i pomoću ovog sjenila popunite praznine te ih uljepšajte.
 
4. Može biti suptilno i upečatljivo
 
Po danu nanesite tek malo taupe sjenila na kapke, a svoj dnevni look brzo pretvorite u večernji uz dodatak šljokica i malo bronzera (koji glumi highlighter) uz unutarnji i vanjski rub oka.
 
 
5. Koristite ga za prijelaze
 
Ova nijansa idealna je za sjenčanje i stvaranje prijelaza u make-upu, jer se lako spaja s paletom tonova od svijetlo sivih do najtamnijih smeđih. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.