Jedna stvar koju rade sve uspješne žene prije Nove godine

Foto: Instagram

VRIJEME je tulumarenja, nabijanja kilograma, uživanja u neprocjenjivim trenucima s dragim ljudima, ali i pregledavanja toga što smo sve postigli ove godine.
 
Do nove, 2017. godine, ostalo je još svega nekoliko dana, a kako se ona bliži, tako se sve češće nađemo kako rezimiramo sve događaje, koji su nam se dogodili prethodnih mjeseci.
 
Uzimanje vremena da razmislite o proteklih 12 mjeseci, nikada nije loše, no jedna je stvar pritom još bitnija, a uspješne žene to itekako dobro znaju.
 
Naime, osim pogleda u prošlost, vrlo je važan i pogled u budućnost, odnosno odabir rezolucije koja će okarakterizirati sljedeću godinu. Koji je plan igre, kako ćete kanalizirati svoj trud i na što trebate usmjeriti svoj pažnju?
 
To je ono što uspješne žene rade baš svake godine u ovo doba, jer znaju kako je sve lakše kada imaš jasni plan te s prvim danom Nove godine, znaš otkud trebaš početi.
 
U uspjeh ove taktike kunu se i brojne celebrity cure, koje više od pogleda u prošlost, vole onaj u ono što ih tek očekuje, a mi ćemo itekako primiti na znanje ovaj jednostavni savjet.
 
Hoćete li i vi?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.