Jeftine, a prekrasne: Deset najljepših high street vjenčanica

Foto: Instagram, Asos, Monsoon

RIJEČI jeftino i vjenčanica više ne isključuju jedna drugu. Brojni high street brendovi predstavili su svoje linije vjenčanica. Tako je ranije ove godine ASOS predstavio svoju liniju vjenčanica, nakon što je njihova linija haljina za djeveruše postigla velik uspjeh.

Osim toga, u ponudi imaju Needle&Thread, britanski brend čije se romantične i bogato ukrašene haljine mogu nositi kao vjenčanice. Slična je ponuda i nešto skupljeg Self Portraita, koji je također predstavio liniju predivnih vjenčanica. Tu su i hrvatskom tržištu manje poznati brendovi poput Reformationa, a sljedeće godine s vjenčanicama će krenuti i popularni britanski lanac Whistles.

Ako se i dalje dvoumite trebate li kupiti high street vjenčanicu za svoj veliki dan, dovoljno je da si postavite jednostavno pitanje: Biste li radije dale nekoliko tisuća kuna za haljinu koju ćete nositi jednom u životu ili biste taj novac potrošile nekako drugačije, naprimjer za onu dizajnersku torbicu za kojom uzdišete već dugo. Možda ne želite torbicu, ali biste voljeli svojim gostima na svadbi osigurati baš sve.

Donosimo vam neke od najljepših high street vjenčanica, čija cijena otprilike iznosi tek djelić cijene onih iz salona vjenčanica. Koja vam se najviše sviđa? 

Asos, 240 eura

Self Portrait, 750 eura

Needle&Thread, 750 eura

Asos, 200 eura

Free People, 367 eura

Monsoon, 370 eura

Jarlo, 122 eura

Self Portrait, 870 eura

Needle&Thread, 637 eura

Asos, 400 eura

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.