Jelena Rozga oduševila haljinom za koncert na Instagramu

Foto: Instagram

PJEVAČICA Jelena Rozga pridružila se mnogim glazbenicima koji su odlučili u vrijeme pandemije svoje obožavatelje počastiti besplatnim live koncertom na Instagramu.

Obožavatelji nisu skrivali oduševljenje njezinom izvedbom, čemu svjedoče brojni Instagram Storyji u kojima su je označili i kojima se pohvalila u svojim Storyjima, kao i pohvale koje je dobila ispod videoisječaka s koncerta koje je objavila na Instagramu.

A ono čime je također oduševila obožavatelje bio je njezin stajling. Pjevačica nije nastupila u kućnom izdanju, već se sredila kao za pravi koncert, a odabrala je haljinu s kojom je nemoguće pogriješiti jer već gotovo 50 godina slovi kao univerzalno laskava.

Radi se o haljini wrap kroja, odnosno na preklop, koju je 1974. godine osmislila dizajnerica Diane von Fürstenberg i koja od tada nije izašla iz mode, a tajna njezine laskavosti je u tome što naglašava najuži dio ženskog tijela - struk te tako stvara iluziju figure pješčanog sata.

Jelena je odabrala model koji ima naglašena ramena, trend koji se vratio u modu iz 80-ih godina prošlog stoljeća i koji ona obožava u posljednje vrijeme. Dodatno neodoljivom njezinu haljinu je učinio print srca koja izdaleka izgledaju kao bijele točkice.

Pjevačica je outfit upotpunila bijelom majicom koju je obukla ispod haljine kako bi malo pokrila dekolte, velikim okruglim zlatnim naušnicama koje također nikad ne izlaze iz mode i uvijek izgledaju efektno te nanizanim narukvicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.