Jenna Dewan u šetnji s novorođenim sinom pokazala da i trenirke mogu biti chic

Foto: X17

GLUMICA i plesačica Jenna Dewan prije mjesec dana rodila je svoje drugo dijete, sina Calluma Michaela Rebela čiji je otac njezin zaručnik, kazališni glumac Steve Kazee.

A iako je u tijeku pandemija koronavirusa zbog koje se ljudima diljem svijeta preporučuje da ostanu u kući, izgleda da je Jenna morala malo protegnuti noge jer je za vikend fotografirana u šetnji sa sinčićem u svojem kvartu u Los Angelesu.

Glumica je za tu prigodu preskočila sređivanje te je obukla trenirku, ali je svojim odabirom pokazala da i sportski komadi mogu biti chic.

Jenna je za šetnju odabrala trenirku s popularnim tie-dye printom koji se proteklih godina vratio u modu i koji se povezuje s hipijima i šarenilom, no ona je sada pokazala i da ne mora biti upadljiv.

Jennina modra trenirka ima samo bijele tie-dye detalje na rubovima te je sjajan suptilan primjerak ovog trenda koji sigurno još neko vrijeme neće izaći iz mode. A iz mode već godinama ne izlaze ni bijele tenisice pa je njezina opuštena kombinacija za šetnju kvartom zapravo pun modni pogodak.

Podsjetimo, Jenna s bivšim suprugom Channingom Tatumom ima i šestogodišnju kćer Everly, dok je njezinom zaručniku ovo prvo dijete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.