Jennifer Lopez nikada nije bila ljepša, a ova fotografija to dokazuje

Foto: Instagram 

SLAVNA pjevačica doista blista.
 
Otkad je u ožujku počela hodati s markantnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, 48-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez izgleda bolje nego ikad te doslovno blista.
 
A to je još jednom pokazala sinoć u Miamiju, na proslavi svog, ali i rođendana svog odabranika. Naime, pjevačica danas slavi 48. rođendan, dok će njezin dečko 27. srpnja napuniti 42 godine.
 
 
Iako vjerujemo kako je sinoć bila tek jedna u nizu proslava, Jennifer se za nju uljepšala kao da je glavna te je blistala u crno-prozirnoj, kratkoj haljinici, s gigantskim pticama koje su pokrivale strateške dijelove.
 
 
Savršeno ispeglana kosa, besprijekorni make-up, velike hoop naušnice koje ne skida još od početka karijere te vrtoglavo visoke, crne sandale bili su njezin odabir za tu večer, dok je Alex blistao u bijeloj košulji i elegantnom plavom odijelu.
 
 
Zaljubljeni duo zaradio je gomilu lajkova i komentara na Instagramu, gdje su im obožavatelji poručili kako su jedan od najljepših celebrity parova te kako im je drago što oboje imaju velike osmijehe na licima.
 
 
Lijep par, nema što!
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.