Jennifer Lopez uspjela je smiriti nestašnog dečka te blista punim sjajem

Foto: Splash News

PAR se doslovno ne odvaja jedno od drugoga.

Posljednjih nekoliko mjeseci 48-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez dane provodi sa svojim novim odabranikom, igračem bejzbola Alexom Rodriguezom kojeg je, čini se, uspjela smiriti.



Podsjetimo, markantni sportaš slovio je za velikog ženskaroša, u čijem su se krevetu našle brojne slavne ljepotice kojima je slamao srca bez da bi trepnuo, no po onome što vidimo posljednjih mjeseci, golupčići doista izgledaju sretno i zaljubljeno.



Iako su u početku skrivali svoju vezu, posljednjih tjedana redovito pohode razna holivudska događanja, a svaki njihov izlazak izazove veliku pažnju javnosti.

Jednako tako bilo je i sinoć u Hollywoodu, kada se duo pojavio na jednom crvenom tepihu, gdje je pjevačica posebno zablistala u još jednoj u nizu sexy haljina kojima obiluje njezin ormar.



Njezin izbor za tu večer bila je plava, asimetrična haljina s visokim prorezom s desne strane koji je ponovno u prvi plan stavio njezine raskošne obline, a Jennifer ju je ukrasila i crnim remenom, svezanim oko struka.



U isto vrijeme, Alex je blistao u elegantnom odijelu pa duo ne samo da slovi za jedan od najljepših, već i najbolje obučenih parova. Nije teško primijetiti i kako pjevačica blista otkad je sretno zaljubljena, a u nedavnom je intervjuu priznala kako je prvi put u životu u dobroj vezi.

To se itekako i vidi!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.