Jennifer Lopez zapalila Instagram u pripijenom crvenom lateksu

Foto: Instagram

I DOK za većinu nas blagdani znače prejedanje kolačima, francuskom salatom i drugom tipičnom blagdansko hranom, Jennifer Lopez ni za Badnjak ne preskače teretanu.

50-godišnja pjevačica i glumica je na Instagramu objavila fotku svojeg netipičnog, sportskog blagdanskog izdanja te je zapalila društvenu mrežu svojim fantastičnim tijelom.

"Baby, it's warm outside", napisala je uz fotku referirajući se na poznatu božićnu pjesmu samo što je riječ "cold" (hladno) zamijenila s "warm" (toplo) jer su temperature u Miamiju, gdje se ona nalazi, trenutno bliže ljetnima nego zimskima, što opravdava i njezin oskudan outfit. Pozirala je u crvenom sportskom kompletu od lateksa s topićem i tajicama koji je naglasio njezinu istesanu i zanosnu figuru te savršene trbušnjake, a fotka je u manje od dana skupila preko dva i pol milijuna lajkova. 

Fotkao ju je njezin zaručnik Alex Rodriguez, kako je otkrila u opisu objave, a oboje su se nakon toga uputili na blagdanski trening jer je pjevačica u istom izdanju jučer fotkana i ispred teretane, kako prenosi The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.