Jeste li spremni za eksploziju boja? Osvojite nove OnColour proizvode

Foto: Promo

LJEPOTA je inspirativna i individualna. Kad se osjećamo lijepima, izgledamo lijepo. Upravo zato make-up treba biti jednostavan, praktičan i ne smije nas promijeniti u potpunosti - treba naglasiti ono najljepše na nama ili pokazati kako se trenutno osjećamo!

OnColour je kolekcija živopisnih make-up proizvoda čije će vas boje očarati. Razveselite se make-up proizvodima za lice, oči, usne i nokte - živopisnim nijansama, kvaliteti i pristupačnim cijenama je zaista teško odoljeti!

Jednostavan za korištenje i toliko neodoljiv da ćete se zaljubiti u njega – OnColour by Oriflame!

Predstavljamo vam novu, privlačnu kolekciju make-up proizvoda uz koju ćete kreirati različite izglede ili samo naglasiti ono najljepše na vama. Razigrana paleta nijansi obojit će vašu svakodnevicu i unijeti novu svježinu. Otkrijte kako je lako izgledati i osjećati se predivno svaki dan!

- Raskošna paleta nijansi
- Pristupačan make-up za svaki dan
- Jednostavno korištenje
- Prekrasna pakiranja sa stilom

Niste sigurni koju nijansu ruža, olovke ili sjenila odabrati? Ne brinite, mi ćemo vam pomoći! Kontaktirajte našeg virtualnog asistenta i isprobajte kako vam nijanse odgovaraju!  

Posjetite Oriflame Hrvatska Facebook stranicu na vašem mobitelu i otvorite Messenger kako bi pristupili chatbotu. Kliknite "Start " na dnu Messengera kako bi započeli razgovor s chatbotom. On će vam ispričati nešto o OnColour kolekciji i po čemu je posebna.

Na kraju razgovora kliknite "Isprobaj" i pokrenite OnColour filter ili samo kliknite OVDJE. Isprobajte razne nijanse ruža za usne, sjenila i olovaka za kapke.

Stvorite jedinstven izgled i podijelite ga s prijateljima uz #getoncolour! 

Želite li osvojiti nove OnColour proizvode i uživati eksploziji boja trebate samo odgovoriti na pitanje:
Što sve sadrži OnColour kolekcija?

Odgovor pošaljite na index.nagrada@gmail.com. Tri sretna dobitnika osvojit će po 1 OnColour poklon paket proizvoda!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo punoljetne osobe.

Više o cijeloj kolekciji saznajte OVDJE!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.