J.Lo ne odvaja se od ovog skupog predmeta koji je zapravo totalna glupost

Foto: Splash News, Instagram
 
KADA si holivudska zvijezda A-liste, kavu ne piješ iz obične šalice.
 
To barem vrijedi za 48-godišnju glumicu i pjevačicu Jennifer Lopez koja je proslavila jednu mladu damu u cijelom svijetu, preciznije njezin rad.
 
 
 
Naime, Jennifer se posljednjih tjedana nije odvajala od svoje Starbucks šalice za kavu koja je bila optočena ombre kristalićima te je na sebi imala ugravirane i njezine inicijale.
 
 
Cijena iste jest vrtoglavih 500 eura, no njezina dizajnerica zadovoljno trlja ruke jer otkad je J.Lo viđena s njom prodaja je drastično porasla, unatoč suludoj cijeni.
 
 
Njezino ime je Teneka Moore te ona stoji iza brenda TaylorMade Bling, a za slavni TMZ je otkrila kako "prodaja ide kao luda" te kako nije mogla vjerovati što se počelo događati nakon što je Jenniferina manikerka kupila tu šalicu kao poklon za rođendan.
 
 
Teneka je priznala i kako brojne druge slavne osobe naručuju svoje personalizirane šalice, a ovo je samo još jedan dokaz kako svjetski celebovi mogu prodati baš sve. Dovoljno jest da nešto navuku na sebe ili prime u ruku.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Jennifer Lopez, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Jennifer Lopez.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.