Jordyn Woods nakon skandala s Tristanom Thompsonom napravila potpuni makeover

Foto: Instagram, Wenn

POSLJEDNJA drama u obitelji Kardashian-Jenner konačno se malo utišala pa se i jedna od njenih glavnih akterica odlučila vratiti u javnost.

Riječ je o Jordyn Woods, bivšoj najboljoj prijateljici Kylie Jenner koja je optužena za aferu s košarkašem Tristanom Thompsonom, odnosno ocem djeteta Khloe Kardashian.

Iako se nedavno već vratila na Instagram, gdje je predstavila i svoju novu frizuru, točnije kratki bob, za svoj prvi javni izlazak nakon skandala napravila je potpuni makeover.

Kako vidite, kosa joj je ponovno dugačka, no Jordyn je odlučila iz brineta prijeći u plavuše zbog čega je gotovo neprepoznatljiva.

Svoj novi look predstavila je u Londonu na eventu povodom lansiranja njene linije umjetnih trepavica s brendom Eyelure, za koji je odjenula plavu mini haljinu s narančastim detaljima koje je uskladila s plastičnim, poluprozirnim natikačama. 

Jordyn je na eventu izgledala opušteno i neopterećeno glasinama koje, iako u puno manjoj mjeri, i dalje kruže medijima, pogotovo one koje se tiču njenog prijateljstva s Kylie Jenner. 

Podsjetimo, njih dvije su prije skandala bile toliko bliske da su zajedno živjele, a kada se doznalo za njenu aferu s Tristanom Kylie ju je izbacila iz svog doma, ali i života, te je stala na stranu svoje sestre. 

Prevarena Khloe je ispočetka svu krivnju za raspad svoje obitelji svalila na Jordyn, a zatim se predomislila i za sve okrivila Tristana. Nakon toga se počelo šuškati da bi Kylie mogla pružiti drugu šansu svojoj bivšoj prijateljici, a glasine su dodatno potpalile paparazzo fotke njih dvije u restoranu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.