Još jedan bivši supermodel napao Gigi i Kendall: "Njima trebaju posebne titule!"

Foto: Instagram, Splash News, The Room

NAJBOLJE prijateljice ponovno su se našle na udaru kritika.


Samo dva mjeseca nakon što je supermodel Rebecca Romijn otkrila kako Kendall Jenner i Gigi Hadid nisu nikakvi supermodeli, kakvima ih se smatra, kolegice i prijateljice ponovno su se našle na udari kritiku, i to još jednog supermodela.



Radi se o Stephanie Seymour, koja je prošloga tjedna dala intervju za prestižni časopis Vanity Fair, nakon amfAR Gala bala, u kojem je istaknula kako su Kendall i Gigi lijepe djevojke, no kako smatra da bi se za njih trebale osmisliti posebne titule.



Nakon što je naglasila i kako podržava sve, Stephanie je uz smijeh predložila prigodni naziv "Bitches of the moment" ili "kuje trenutka" te otkrila kako joj je drago što društvene mreže nisu postojale u njezino vrijeme, kako bi ipak imala barem malo privatnosti.



"Izgubiš se, kada izložiš previše sebe javnosti, i to je ono što mi se ne sviđa. Mogu samo zamisliti kako je tim curama danas", zaključila je Stephanie.

Rebecca Romijn prije dva mjeseca otkrila je kako cure nisu pravi supermodeli, zbog svog utjecaja na društvenim mrežama. "Znam da mnogi legitimni ljudi u modnom svijetu ne mogu podnijeti da se broj sljedbenika prevodi na prihode", zaključila je tada.



No, čini se kako se cure nimalo ne uzrujavaju na komentare, jer su zaposlenije nego ikad prije.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.