Još jedna filmska vjenčanica postala hit među mladenkama

Foto: Instagram, YouTube screenshot

NIJE teško pogoditi o kojem se filmu radi.
 
Dugo iščekivani nastavak sage o Anastasiji Steele i Christianu Greyu, 50 nijansi slobodniji, ovoga puta neće utjecati samo na prodaju seksualnih igračaka nego i na trendove u vjenčanicama. Vjenčanica koju u filmu nosi glavna glumica Dakota Johnson u kratkom je roku postala hit među mladenkama diljem svijeta.
 
 
Vjenčanicu potpisuje francuska dizajnerica Monique Lhuillier, koja ju je osmislila isključivo za potrebe snimanja filma i prikladno je nazvala Grey. Monique je predložila tri skice moguće vjenčanice, a čast da izabere finalnu verziju pripala je Dakoti, koja se odlučila za model s raskošnom suknjom, čipkom i otvorenim ramenima.
 
 
Francuska dizajnerica sada zadovoljno trlja ruke i priprema zalihe vjenčanica Grey u svim veličinama, koje će prodavati u svojim trgovinama, a sigurni smo da će tržište uskoro preplaviti i brojne kopije.
 
Ovo nije prvi put da je mladenke zaludjela neka vjenčanica s filma. Taj trend prisutan je još od doba starog Hollywooda, od kada su sve mladenke htjele vjenčanicu Sophije Loren iz filma Houseboat, a tijekom godina su sličan efekt imali i brojni drugi filmovi.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.