Još jedna seka Middleton uskoro pred oltarom: Zaručila se i Pippa!

Foto: Screenshot YouTube, Guliver/Getty, Tumblr

PRINC George i mala Charlotte uskoro bi mogli dobiti tetka!

Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinja Kate upravo se zaručila i to za milijunaša Jamesa Matthewsa.


Nakon manje od godinu dana veze, 40-godišnji James kupio je zaručnički prsten i "velikim pitanjem" iznenadio Pippu za vrijeme šetnje u parku Lake District.

Kako piše "Daily Mail", James je pravi kavalir pa je prije prošnje posjetio Pippinog tatu i zamolio ga za ruku njegove kćeri.

Tata Middleton, koji već ima jednog utjecajnog zeta, navodno je bio oduševljen ovom idejom jer i on i njegova supruga jako vole i cijene Jamesa koji Pippu i njezinog mlađeg brata često vodi na odmor u St. Barts, gdje njegovi drže luksuzni hotel.

James i Pippa već su izlazili u 2012. godini, no onda je Pippi za oko zapeo Nico Jackson, još jedan visoki financijaš. Nakon prekida s Nicom, Pippa se vratila u naručje zgodnog milijunaša.

Pretpostavlja se da će se vjenčanje održati 2017., a pripremanje raskošne svadbe ne bi trebalo biti nikakav problem za 32-godišnju Pippu koja je godinama radila kao organizatorica evenata. 

Ineče, James Matthews išao je u istu školu kao i prinčevi William i Harry, a potječe iz bogate obitelji i već deset godina vodi zakladu Eden Rock Capital Management.

Čini se da djevojke iz obitelji Middleton znaju dobro odabrati svoje muževe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.