Još jedna zvijezda serije "Seks i grad" upletena u svađu Kim i Sarah Jessice

Foto: Getty, Instagram
 
POSLJEDNJIH par tjedana svijet šoubiznisa priča samo o jednom - velikoj i javnoj svađi glumica Sare Jessice Parker i Kim Cattrall koje su u seriji "Seks i grad" glumile najbolje prijateljice.
 
A ako ste slučajno među rijetkima koji su sve to propustili, na brzinu ćemo vas podsjetiti o čemu se radi. Naime, do svađe glumica došlo je zbog neslaganja oko snimanja novog, trećeg nastavka filma Seks i grad. Navodno su svi prihvatili angažman osim Kim Cattrall koja je, u tim okolnostima, otkrila i da je razlog za to upravo Sarah Jessica Parker.
 
 
Njihov sukob tako traje puno duže, točnije još od samog početka snimanja serije, što je Cattrall otkrila u intervjuu s Piersom Morganom tijekom kojeg je izjavila i da je "Sarah mogla biti puno ljubaznija prema njoj tijekom snimanja". Situacija je naglo eskalirala kada je Sarah Jessica javno izrazila sućut Cattrall zbog smrti njenog brata, na što je ova na svom Instagramu napisala: "Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima" uz opis fotke: Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica." 
 
 
Nećemo vas dalje zamarati detaljima, a više o svemu možete pročitati OVDJE. Vraćamo se u najnoviji razvoj situacije koja je sada dobila još jednu aktericu. Riječ je o Cynthiji Nixon koja je u seriji Seks i grad glumila odvjetnicu Mirandu i koja se prije nije uplitala u svađu između svoje dvije bivše kolegice, no sada je ipak odlučila pokazati na čijoj je strani. Iako to nije izravno rekla, na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju sa Sarom Jessicom i tako na suptilan način dala svima do znanja da je podupire.
 
 
"Stare prijateljica naletjele jedna na drugu. Sarah Jessica Parker, nedostaješ mi," napisala je riđokosa glumica u opisu fotke što je javnost protumačila kao da je zauzela stranu u svađi. A iznenadili bismo se i da je bilo drugačije, jer prijateljstvo između Cynthije i Sarah Jessice započelo je prije snimanja serije, kada su zajedno glumile u kazalištu na Broadwayju.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.