Kako "it" djevojke ove zime kombiniraju jarke boje?

Foto: Instagram, Splash
 
OVE zime u modi nema mjesta za tipične tamne i zagasite nijanse.
 
Trend koji je trenutno preplavio ulice svjetskih metropola, ali i Instagram, potpuno se kosi s modnim pravilima koja su do sada vrijedila preko zime, jer se nose jarke boje i to od glave do pete.
 
 
Ovo definitivno ne zvuči kao trend koji može isfurati svatko, no zapravo je to puno lakše nego što mislite. Postoji samo jedno pravilo koje nalaže da zaboravite na suptilne, neutralne odjevne komade i držite se samo odvažnih.
 
 
Žuta, tirkizna i ružičasta u istom outfitu možda ne zvuče kao dobra ideja, no upravo je to ono što se ove zime traži. Čak ni Victorija Beckham nije odoljela ovom šarenom trendu, a upravo je ona i jedna od njegovih začetnica.
 
 
Idealno je vrijeme da se odvažite i napokon u istom outfitu spojite jarko ružičastu i crvenu ili narančastu, jer sada vas zbog toga nitko neće čudno pogledati, a možda se već sljedeće sezone trendovi preokrenu pa ćete žaliti zbog propuštene prilike.
 
 
Treba li vam inspiracije, na Instagramu je ne manjka, no budete li se držale navedenog pravila, ne trebate se brinuti da ćete pogriješiti. 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.