Kako nositi jedan od najljepših traper trendova?

Foto: Instagram, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Topshop, Zara

IZVEZENE, ukrašene ili oslikane traperice, sasvim je svejedno, jer u svakom slučaju radi se o jednom od najljepših proljetnih trendova.

No, iako se radi o trapericama, ove baš i nije toliko jednostavno kombinirati kao one obične, što mnoge od vas može spriječiti u njihovoj kupovini, čak i ako već godinu dana želite nabaviti jedne. Srećom, tu je Instagram na kojem inspiracije za njihovo kombiniranje nikako ne manjka, a mi smo probrali neke od najboljih stylinga, koje lako možete kopirati.

Ono što sigurno uvijek prolazi je kombinacija ukrašenih traperica i bijelog gornjeg dijela, bilo da se radi o majici, košulji ili bluzi te obuće koja odgovara prilici.

Bomber jakna bit će savršen izbor u takvoj kombinaciji, a sve možete i dodatno začiniti čipkastom potkošuljom, u stilu devedesetih.
 
 
 
Naravno, sve isto vrijedi i za kombinaciju s crnom majicom, koja će ipak u nekim prilikama izgledati malo elegantnije od bijele.
 
 
 
 
 
Odlučite li se za gornji dio u nekoj drugoj boji, možete ga iskombinirati s cipelama ili bojom detalja na trapericama.
 
 
One malo modno odvažnije među vama slobodno mogu iskombinirati traperice s izvezenim cvjetićima s cvjetnom majicom ili jaknom, jer moda je ipak samo igra, a ovo je savršena proljetna kombinacija.
 
 
 
Sada kada ih znate nositi, bacite oko na najbolje ukrašene traperice iz ponude:
 
Bershka, 299,90 kn
 
Pull&Bear, 229,90 kn
 
Stradivarius, 229,90 kn
 
topshop.com, 660 kn
 
Zara, 299,90 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.