Kako preboljeti nekoga s kime nikad nisi bila u službenoj vezi?

Foto: Forever 21

TO je i dalje prekid.

1. Prihvati da je to bio prekid

Možda nikada niste bili ekskluzivni par, no raspad bilo kakvog međuljudskog odnosa je prekid nečega.

2. Dopusti si biti tužna, ali odredi rok

Želiš biti doma i dobro se isplakati? Nema problema, uzmi vremena koliko ti je potrebno, a zatim odluči biti sretna. Ne možeš zauvijek biti nesretna.

3. Ostani isključena

Izbjegni tužne ili bijesne ispade na društvenim mrežama, kao i širenje negativnih vibracija na ljude oko sebe. Tuga je prolazna, no ono što objavljuješ uvijek ostaje tu negdje.

4. Izađi van


Znamo da ti je to trenutno zadnje na pameti, no prisili se nekako. Nakon povratka kući, gdje god da si bila, sigurne ćeš se osjećati bar malo bolje, što je upravo ono što trebaš.

5. Podsjeti se da nije problem u tebi


Neke stvari u životu jednostavno ne možeš forsirati, kao ni ljude da učine nešto za što nisu spremni. Za sve postoji pravi trenutak.

6. Prestani posjećivati njegov profil

Da mu je stalo, vratio bi se i ispravio stvari. Prema tome, nema potrebe da ga uhodiš, u nadi da ćeš saznati detalje iz njegovog života, kao npr. ima li nekog drugog. Nije ni bitno, kada njemu jednostavno nije stalo.

7. Sreća je najbolja osveta

Želiš mu se osvetiti? Budi sretna i nasmijana! Ništa ga neće iritirati više od činjenice da ti i bez njega ide dobro, čak i ako se još uvijek nisi u potpunosti oporavila.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.