Kanye, sirotinjo: Tko je najbogatiji reper na svijetu?

Foto: Getty

SLAVNI Forbes jučer je objavio tradicionalnu listu najutjecajnijih zvijezda hip-hopa.

Na samom vrhu ni ove godine nije bilo promjene. 46-godišnji Diddy i 45-godišnji Jay-Z tako su ponovno apsolutne zvijezde liste.

Rap mogul Diddy, koji je umjetničko ime mijenjao češće nego neki ljudi čarape, na prvo je mjesto zasjeo s 62 milijuna dolara zarade, u prvom redu zahvaljujući svojoj Ciroc vodki, koju su reklamirale sve veće zvijezde u svojim spotovima pa nas takav uspjeh baš nimalo ne čudi.



Suprug slavne Beyonce, Jay-Z, doma donosi 53,5 milijuna dolara, zahvaljujući svojoj Roc Nation kompaniji, ali i dodatnim poslovima, vezanim uz šampanjce i konjake. Sad nam je jasnije zašto mu je Beyonce navodno oprostila nevjeru.



Na trećem mjestu našao se slavni Dr. Dre, sa zaradom od 41 milijun dolara, što je vrtoglav iznos, no ništa u usporedbi s 620 milijuna dolara, koje je zaradio samo 2 godine ranije, nakon što je Apple kupio njegovu tvrtku, koja se bavila prodajom Beats By Dre slušalica, koje su doslovno zaludile svijet, unatoč paprenoj cijeni.



Na listi su se u Top 10 našli i Drake (38,5 milijuna), Wiz Khalifa (24 milijuna), Nicki Minaj s 20,5 milijuna dolara zarade, kao jedina žena na listi, Pitbull (20 milijuna), Pharrell Williams (19,5 milijuna), Kendrick Lamar (18,5 milijuna) te Birdman s 18 milijuna dolara zarade.



"Bogec" Kanye West, koji često voli isticati kako je najbolji među najboljima, završio je tek na 11. mjestu, sa 17,5 milijuna dolara zarade. Čini se kako slavni reper posuđuje novac od svoje supruge Kim, koja je zaradila vrtoglavih 51 milijun dolara, također prema Forbesu.



Na listi su se našla i sljedeća imena: DJ Khaled, A$AP Rocky, J. Cole, Lil Wayne, Maclemore & Ryan Lewis, Snoop Dogg, Eminem, Swizz Beatz, poznatiji kao suprug Alicije Keys, Rick Ross i Ludacris.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.