Kaput ili sako? Neodlučna Sonja Kovač plijeni poglede u Parizu

NAKON milanskog Tjedna mode, gdje je iznenadila novom frizurom, Sonja Kovač privlači poglede i na Tjednu mode u Parizu. Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica ne propušta događaje koji na jednom mjestu okupljaju velika modna imena te najavljuje najnovije trendove.

Iako je uvijek dotjerana, Sonja se za takve prilike posebno potrudi oko svojih odjevnih kombinacija. No ovog puta je nadmašila samu sebe.

Odjevena u hibrid kariranog kaputa i sakoa u ljubičastoj boji bila je prava atrakcija na ulicama Pariza. Outfit u koji će se instantno zaljubiti neodlučne dame oduševio je i Sonjine pratiteljice.

"Jako fora!" komentirala je Gabriela Pilić, plesačica i pobjednica showa Ples sa zvijezdama, a ni Kovač nije skrivala svoje oduševljenje.

"Stigla Sonja, Pariz gori", pohvalila ju je blogerica Matea Frajsberger, dok ni drugi nisu štedjeli na komplimentima.

Inače, ovaj asimetrični kaput-sako je kreacija domaćeg brenda Les Émaux, iza kojeg stoje dizajneri Kristijan Žakić i Nino Sablić, mladi modni dvojac koji svakim danom sve više oduševljava svojom kreativnošću.

Blogerica ga je uklopila u retro stajling kombiniravši ga uz bijelu basic majicu s visokim ovratnikom te bijele najlonke, a sve je upotpunila srebrnim natikačama na špic. Damski look je zaokružila obručom za kosu ukrašenim perlicama te je još jednom potvrdila da modu ima u malom prstu.