Kardashianke objavile božićnu čestitku bez jedne od sestara

Foto: Getty Images, Instagram

KAKAV bi to bio Božić bez obiteljske čestitke Kardashianki?

A iako su njihovi obožavatelji ove godine strepili do posljednjeg trenutka, Kim i Khloe jučer su je konačno objavile, no bez nekih članova obitelji.

Naime, za razliku od proteklih godina, na ovogodišnjoj čestitki su samo četiri sestre i njihova dječica, a nedostaju Kendall, koja jedina još nije majka, i njihov brat Rob, iako pored Khloe sjedi njegova kći Dream. Na fotki nema ni "momadžerice" Kris, kao nijednog od partnera slavnih sestara.

A iako je Kylie nedavno na svojem Instagramu natuknula da će na čestitki nositi prozirnu haljinu, ipak nosi bijeli kombinezon. Svi su odjeveni u bijelo, dok Khloe iz nekog nama nepoznatog razloga nosi krunu.

"Božić 2018. Ove godine smo čekali do posljednjeg trenutka s čestitkom. Rasporedi su nam se mijenjali i preklapali, a moj suprug je izvan grada. No na dan kad smo snimili ovu čestitku shvatili smo da su sva naša djeca na okupu. Kendall i moja mama su morale ići na sastanak, pa je ovo najbolje što smo mogli napraviti. Okupili smo se u najvećem mogućem broju! Sretan Božić vama i vašim obiteljima od naše", napisala je Kim ispod čestitke i otkrila da Kendall ipak nije izostala s fotke jer nema djecu, nego je imala druge obaveze.

No manekenka je zato na svojem Instagramu objavila čestitku na kojoj je sama i pozira na kauču u elegantnoj zelenoj haljini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.