Kate Middleton iz ormara izvukla stari kaput koji uspješno prkosi trendovima

Foto: EPA-EFE

IAKO je ovog tjedna u fokusu Meghan Markle koja ne prestaje oduševljavati javnost svojim outfitima na turneji u Africi, na drugom kraju svijeta njezina šogorica Kate Middleton ponovno osvaja stilske bodove u starim krpicama.

Neokrunjena kraljica recikliranja za svoj posljednji službeni izlazak u Londonu iz ormara je izvukla kaput star pet godina i dokazala da se radi o modelu koji ne podliježe trendovima ni zubu vremena.

Plavi kaput midi dužine potpisuje njezina omiljena modna kuća Alexander McQueen kojoj je Kate vjerna otkako je dizajnirala njezinu vjenčanicu 2011. godine. Elegantan kroj koji do struka prati liniju tijela, a onda se počinje širiti, sjajno laska figuri, a dojmu svakako doprinose i remen koji ističe struk te plisirana tkanina na stražnjem donjem dijelu. Skriveni gumbi još su jedan detalj koji pruža ovom kaputu elegantan i bezvremenski izgled, a kada pobrojimo sve njegove prednosti jasno je i zašto ga Kate odbija prestati nositi.

Vojvotkinja je ovaj kaput prvi put nosila tijekom njezine i Williamove turneje u Novom Zelandu 2014. godine.

Iste te godine nosila ga je i na svečanom obilježavanju 70. obljetnice Dana D u Francuskoj, a tada ga je uparila s crnim salonkama i šeširićem s mašnom iste boje.

Slično ga je iskombinirala i za svečanu proslavu 75. obljetnice Kraljevskih zračnih snaga 2016. u Londonu i to je posljednji put da smo je u njemu vidjeli do sad.

A čini se i da se vojvotkinja Meghan odlučila malo ugledati na Kate po pitanju ponavljanja outfita jer je na afričkoj turneji koja još traje do sada već nosila dvije stare haljine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.