Kate Middleton ne griješi čak ni kada ponavlja outfite

Foto: Getty

STIL Kate Middleton može se svesti na dvije značajke.

Vojvotkinja se ne boji ponoviti dobar outfit i naviše voli nositi kreacije domaćih, britanskih dizajnera, posebice Alexandera McQueena. A na komemoraciji stote godišnjice Bitke kod Passchendaelea, u Belgiji, vojvotkinja je upravo to i potvrdila. Kate je blistala u bijelom outfitu spomenutog dizajnera koji nam se učinio jako poznat.

U bijeloj haljini s kragnom vojvotkinja je izgledala izrazito elegantno i damski, baš kako i priliči jednoj stylish predstavnici kraljevske obitelji, a dozu dramatičnosti podario joj je ekstravagantni šešir s perom.

Kate je sve savršeno upotpunila minimalističkim bisernima naušnicama te jednakim detaljima na brošu. A ako vam se njena haljina čini poznatom, to je zato što ju je već jednom nosila i to na krštenju malene princeze Charlotte, 2015. godine.

Zaista bi bilo šteta odjenuti ovu elegantnu haljinu samo jednom, čega je Kate očito bila svjesna, a kako se baš ne bi u potpunosti ponavljala, zamijenila je šešir i modne dodatke te uspjela sve oduševiti dvaput u istom outfitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.