Kate Middleton ne prestaje kopirati outfite gošći s kraljevskog vjenčanja

Foto: EPA-EFE, WENN

KAD je riječ o modi, Kate Middleton zna što joj se sviđa.

Nije neuobičajeno vidjeti je kako nosi iste odjevne kombinacije po nekoliko puta, a sada je pokazala i da pomno prati što drugi odijevaju te rado kopira njihove outfite. Naime, čini se kako joj je kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja bilo prava modna inspiracije pa je odučila svoju kolekciju upotpuniti nekim stajliš komadima koje su tada nosile njihove uzvanice.

Čini se da joj je posebno za oko zapala efektna haljina glumice Abigail Spencer jer je Kate u njoj viđena već nekoliko puta.

Naime, plavu retro haljinu s točkicama, ovratnikom i gumbima bijele boje potpisuje dizajnerica Alessandra Rich, a vojvotkinja ju je prvi put nosila u studenome prošle godine, i to na službenim portretima kraljevske obitelji povodom 70. rođendana princa Charlesa. Potom ju je prije nekoliko dana ponovno odjenula za izložbu povodom 75. godišnjice Dana D na imanju Bletchley Park.

No ova haljina je samo još jedna potvrda kako je Kate Middleton prava ikona stila jer je upravo ona pravi "must have" ovog proljeća. Osim Kate i Abigail, u njoj su dosad viđene i glumica Sarah Jessica Parker te Ivanka Trump.

Još jedna zanimljiva haljina koju smo imali prilike vidjeti na istom vjenčanju našla je mjesto u njenom ormaru.

Ovog tjedna vojvotkinja Kate Middleton je s princem Williamom i kraljicom Elizabetom posjetila vrt u centru Londona koji je osobno dizajnirala, a nikome nije promaknula prekrasna haljina cvjetnog printa s potpisom brenda Erdem.

Zanimljivo je kako je upravo ova haljina izazvala pravu pomamu na kraljevskom dvoru jer ju je prije Kate, na kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, nosila vojvotkinja Katharine od Kenta, supruga vojvode Edwarda od Kenta.

No umjesto uz nekakve elegantne cipele ili štikle, ona ju je tada odlučila odvažno kombinirati uz bijele tenisice, bisernu ogrlicu i damski šešir.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.