Kate Middleton pokazala svoj ured, koji ju je zasjenio na fotki

KAO pravi uzorni građani, Kate Middleton i princ William također su svoj posao preselili kod kuće. 

I dok se princ Charles od koronavirusa liječi u Škotskoj, Kate i William svoje kraljevske dužnosti na dnevnoj bazi obavljaju iz udobnosti svog doma. No, kako piše Glamour, osim same poruke koliko je važno ostati kod kuće, pratitelji kraljevske obitelji uočili su na fotografiji koliko dobro izgleda ured vojvotkinje od Cambridgea.


Naime, koliko se uspijeva vidjeti na fotografiji, u Kateinom uredu prevladava raskošni vintage namještaj u bijeloj i smeđoj boji, a detalj koji vodi glavnu riječ su knjige s posebno privlačno oslikanim koricama.

Osim knjiga, Kate dobro zna koliko ukrasni jastuci daju poseban štih svakoj prostoriji pa je tako uočljivo da ih i u uredu ima na svakom komadu namještaja namijenjenom za sjedenje. 

Premda su se svi zagledali u prekrasan ured vojvotkinje, većini nije promaknulo ni njezino sjajno ružičasto odijelo koje je već nosila i pri posjetu jednoj londonskoj bolnici. Kraljica reciklaže Kate je ponovno zasjala u ovom komadu, a zašto je baš sada najbolje vrijeme za nošenje ružičaste odjeće pročitajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.