Kate Moss nagradu za modnu ikonu preuzela u prozirnoj haljini i bez grudnjaka

Foto: Getty Images, Broad Image

POČETAK Tjedna mode u New Yorku tradicionalno je obilježila dodjela nagrada Daily Front Row Fashion Media Awards kojoj su prisustvovale brojne slavne face iz svijeta mode i šoubiza.

No na crvenom tepihu najviše se istaknula Kate Moss koja je svojim stajlingom obranila laskavu titulu modne ikone godine koja joj je dodijeljena. Manekenka je nosila dugačku crnu poluprozirnu haljinu s baršunastim tigrastim uzorkom koji nije uspio prekriti činjenicu da ispod ne nosi grudnjak.

Kate je tako na crvenom tepihu ponosno pokazala bradavice, ali i crne gaćice koje je odjenula ispod haljine te je dokazala da je i dalje ona ista divlja djevojka koja je žarila i palila pistom u devedesetima.

Look je upotpunila lakiranim kožnim remenom za struk, a na nogama je nosila jednostavne crne sandale s dva remena i visokom petom koje su postale najpopularniji odabir slavnih dama na svečanim eventima.

Osim Kate, na dodjeli nagrada zablistale su i pjevačica Zendaya, manekenke Emily Ratajkowski i Halima Aden te plus-size model Ashley Graham, a njihove stajlinge možete pogledati u nastavku.

Zendaya

Embed from Getty Images

Emily Ratajkowski

Embed from Getty Images

Halima Aden

Embed from Getty Images

Ashley Graham

Embed from Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.