Kate Upton izgleda božanstveno i u haljini od "jeftinog" materijala

Foto: Splash News 

U NEW YORKU se sinoć slavilo.
 
Osim što se tamo trenutno održava prestižni Tjedan mode, održavaju se i razne zabave za elitu, a sinoć je jednu takvu održao poznati časopis za muškarce Sports Illustrated koji je na svojim naslovnicama tijekom godina ugostio brojne slavne dame.
 
 
Jedna od svakako omiljenih cura s naslovnice je i 25-godišnja ljepotica Kate Upton koja je bila pravo osvježenje za modni svijet, jer nipošto nije bila tipična mršavica, već je svojim zanosnim oblinama i lijepim licem u trenu osvojila i žene i muškarce.
 
 
A upravo je ona sinoć bila jedna od zvijezda spomenutog partyja, a tom je prilikom uskočila u dugu bakrenu haljinu sa šljokicama. Ovaj materijal često se neslužbeno naziva "jeftinim" te modni stručnjaci ističu kako bi žene trebale biti oprezne u odabiru i kombiniranju takvih komada, posebno kada su u pitanju ovako nezahvalne boje.
 
 
Haljina na jedno rame s prorezom te neobičnim dekolteom istaknula je glavne tjelesne adute slavne plavuše koja je tulumarila s jednako poznatim kolegicama, kao što su Ashley Graham, Lais Ribeiro, Olivia Culpo i Tyra Banks.
 
 
Također, Kate čitavu večer nije skidala osmijeh s lica, iako je nedavno otkrila kako je bila žrtva seksualnog uznemiravanja od strane kreativnog direktora Guessa, Paula Marciana.
 
 
"Iako sam se trudila izbjeći bilo kakav fizički kontakt s njim tijekom sastanka, on me stalno pipkao na vrlo agresivan i dominantan način, grabio za bedra i ruke, povlačio bliže k sebi, dirao mi grudi i vrat, mirisao me... Bila sam jako potresena, iznenađena i preplašena," ispričala je manekenka, dok ju je Paul bahato nazvao lažljivicom, što obično i rade takvi zlostavljači.
 
 
Uskoro su se javile još neke žrtve pa se nadamo kako će pravda napokon pokucati na vrata dotičnog koji misli kako mu položaj dozvoljava ovakve gnjusne stvari.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.