Kendall Jenner objasnila zašto skriva svoj ljubavni život od javnosti

Foto: Instagram, X17, WENN

IAKO je pred kamerama odrasla, Kendall Jenner već godinama vješto skriva svoj ljubavni život od očiju javnosti.

Da je u vezi s košarkašem Benom Simmonsom, šuška se već duže vrijeme, no neko se vrijeme šuškalo i da su prekinuli te da se ona viđa s bratom Gigi i Belle Hadid, Anwarom. Ipak, manekenka je nedavno, nakon što su snimljeni na spoju za Valentinovo, u talk showu Ellen na neki način potvrdila vezu s dotičnim košarkašem.

A sada je u radijskoj emisiji ZaZa World otkrila zašto izbjegava tu temu, a podržala ju je i njena najbolja prijateljica Hailey Baldwin, odnosno Bieber, koja je također gostovala s njom.

""Kendall se uvijek jako, jako zaljubi. No, s druge strane, ne voli trošiti vrijeme na ljude koji je ne zaslužuju i mislim da je to sasvim u redu. A s obzirom na to da je tajnovita oko svog ljubavnog života, u javnosti bi se to moglo protumačiti kao da dečke mijenja kao čarape", objasnila je Hailey.

Jenner se složila s njom da u ljubavi često brza, no rekla je i da za to uvijek ima dobar razlog.

"Znam kada se odljubim i često mi za to ne treba puno vremena. No nikad nije bez razloga. Netko mora napraviti nešto čime će me odbiti", izjavila je Kendall, ali je i dodala da se u svakoj vezi uvijek daje do kraja. "Kad sam u vezi, onda sam potpuno odana i posvećena toj jednoj osobi."

Manekenka je otkrila i da ju je u prošlosti uvijek zabrinjavalo želi li netko biti s njom samo zbog publiciteta.

"Imam probleme s povjerenjem u svakoga novoga tko se pojavi u mom životu - bilo da je riječ o dečku ili prijatelju. Prvo moraju dokazati da su sa mnom iz pravih razloga, a ne samo zato što sam poznata", objasnila je Kendall.

No iako ni u budućnosti ne planira otkrivati detalje o svom ljubavnom životu, otkrila je da se više ni ne planira skrivati s dečkom.

"Kontrolirat ću svoj privatan život koliko god mogu, ali ću više truda radije uložiti u vezu nego u njeno skrivanje. S druge strane, smatram da je pričanje o tome u javnosti potpuno nepotrebno. Mislim da je to privatno i da se ostatak svijeta ne tiče koga ja volim", rekla je Kendall iako je članica jedne od najpoznatijih reality obitelji na svijetu. 

Ipak, u talk showu je progovorila o vezi sa Simonsom, ali samo kako bi odagnala glasine koje je najviše živciraju.

"Ne udajem se. Nisam zaručena. Trenutno nemam tako ozbiljne planove", objasnila je kratko.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.