Kendall Jenner razorila obitelj mladom NBA košarkašu?

Foto: Splash News, Instagram

POSLJEDNJIH mjeseci mlada manekenka nije se odvajala od NBA košarkaša.

Radi se o 22-godišnjoj Kendall Jenner koja doduše nikada nije priznala vezu s 28-godišnjim NBA košarkašem Blakeom Griffinom, no par se jedno vrijeme nije odvajao jedno od drugoga pa je sve bilo i više nego jasno.



Prije nekoliko tjedana pojavile su se glasine kako je par odlučio prekinuti vezu, a razlog je navodno bilo njegovo tulumarenje s drugim ženama, no sada su se pojavile neke nove informacije.



Naime, šuška se kako se smeđokosa ljepotica udaljila od dečka zbog tužbe njegove bivše zaručnice, 31-godišnje Brynn Cameron koja je Kendall jasno u njoj spomenula.



"Kendall nije nimalo jasno kako je ona upetljana u priču koja je se nimalo ne tiče. Blake je znao za tužbu te je upozorio na sve, no nije znao kada će ona točno biti podignuta niti što će točno u njoj pisati. Kako god bilo, to im je promijenilo odnos", otkrio je izvor blizak paru.

A pitate li se čemu tužba, to je zato što Brynn želi novčanu odštetu zbog otkazivanja vjenčanja, alimentaciju za dvoje djece koje imaju zajedno, a za Kendall smatra da im je uništila obitelj jer se petljala s Blakeom dok je on bio zaručen.



Par je devet godina stalno prekidao te se mirio, a navodno su manekenka i košarkaš vezu započeli nakon što je on definitivno prekinuo vezu i zaruke s majkom svoje djece.


"Blake je strašno razočaran njezinim ponašanjem, jer ne želi da se njegovi privatni problemi povlače po medijima", otkrio je izvor blizak sportašu, a u tužbi stoji "kako je više mario za glamurozni holivudski život nego za obitelj".

U tužbi stoji i kako Blake sramoti svoju obitelj vezom s Jenner, a vrlo je zanimljivo kako je tužba došla nakon što je Blake u lipnju 2017. godine potpisao 173 milijuna dolara vrijedan ugovor.



Brynn tvrdi i kako se zbog bivšeg zaručnika odrekla svoje karijere, posvetila obitelji, ali i njegovoj karijeri pa nije bila samo partnerica i majka nego i njegova osobna asistentica. Kada se sve zbroji, mlada NBA nada zarađuje oko 200 milijuna godišnje, uključujući reklame, dok Brynn posuđuje novce od svoga brata, NFL zvijezde, te živi na rubu siromaštva.

Hoće li se ove nimalo lijepe optužbe pokazati istinitima, ostaje nam vidjeti, jer smo sigurne kako Kendall neće pričati o svom privatnom životu, baš kao dosad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.