Kendall ugasila Instagram zbog online maltretiranja bijesnih balerina

Foto: Vogue 

POSLJEDNJIH dana svi pričaju o tome kako je jedno od najprepoznatljivijih lica današnjice ugasilo svoj popularni profil na Instagramu.
 
Radi se o Kendall Jenner, koja je neki dan izbrisala profil, s više od 68 milijuna sljedbenika, no nitko zapravo nije znao zašto, a niti ona sama se nije oglasila u vezi svega.
 
 
No, kako to obično biva, odmah su se javile glasine o potencijalnim razlozima, a jedan od njih uključuje naslovnicu i editorijal španjolskog Voguea, u kojem je Kendall na jedan dan postala balerina.
 
Editorijal je izašao u rujnu ove godine, a izazvao je bijes brojnih profesionalnih balerina, koje su joj na sve načine poručile "neka se drži svog posla". Neke među njima, čak su otišle i korak dalje te su javno iskritizirale njezinu tehniku, iako realno, Kendall nije balerina, nego manekenka pa ne vidimo poantu.
 
"Zašto ovaj editorijal nije snimila prava balerina?", "Editorijal Kendall Jenner kao balerine objašnjava zašto ljudi misle da samo paradiram u kostimiću 4 sata na dan", samo su neki od komentara bijesnih balerina.
 
 
Iako je Kendall pokušala smiriti strasti, ništa nije upalilo. "Nisam niti znala da ću biti balerina, dok nisam došla na šminkanje i frizuru. Nikada nisam rekla da znam plesati balet niti sam imala vremena vježbati. Samo sam se pojavila kako bi obavila svoj posao", rekla je tada.
 
Njezin Twitter profil, kao i onaj na Facebooku, još uvijek su aktivni, a na njima mlađahna manekenka aktivno promovira svoju novu knjigu sa sestrom Kylie.

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.