Khloe Kardashian ne odvaja se od ovog neobičnog modela hlača

Foto: Instagram, Guliver/X17

JE li Khloe dovoljno "jaka" da nametne novi trend?

Nije tajna kako sestre Kardashian često nameću modne trendove. Tako je bilo s prozirnim čizmicama, nošenjem trenirka na štikle, debelim kožnim remenjem oko struka itd., a sada bi se moglo dogoditi isto i s jednim neobičnim modelom hlača.

Radi se o kratkim traper hlačama, koje sežu do koljena, iz kojih se najmlađa Kardashianka, Khloe, doslovno ne skida posljednjih dana, a uvrstila ih je i u ponudu svog brenda "Good American", koji prodaje uglavnom komade od trapera.

Plus size traperice, suknje, a sada i 3/4 i kratke hlače, možete naručiti na službenoj stranici brenda, no prije nego to učinite, morate znati kako komadi i nisu baš jeftini: tako se cijene dugih traperica kreću oko 200 i više dolara, ovih do koljena oko 155, a "bicki" od 139 do 155 dolara, koje rado reklamiraju i Kim i Kourtney.



Iako vam ove hlače mogu izgledati čudno, činjenica jest kako u njima stražnjica izgleda bolje pa su se one nedavno našle i na našem popisu komada, u kojima će vaša pozadina izgleda još zanosnije.

Khloe ih uglavnom kombinira na štikle i obične, uske topiće, a tijekom nedavnog izlaska sa sestrom Kim, na kombinaciju je dodala i dugi, crni kardigan od popularnog baršuna.



Kako vam se sviđaju?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.