Khloe Kardashian vrlo iskreno odgovorila obožavatelju koji ju je optužio da je operirala nos

Foto: Instagram

GLASINE o plastičnim operacijama prate sve članice obitelji Kardashian. 

Ovoga puta na tapeti javnosti našla se Khloe zbog svoje posljednje objave na Instagramu. 

Kardashianka je objavila fotografiju na kojoj sjedi na trijemu ispred kuće i gleda u daljinu, a brojni obožavatelji su se u komentarima raspisali o njenom nosu. Jednom od njih Khloe je i odgovorila.

"Je li operirala nos ili se samo radi o odličnom konturiranju", pisalo je u komentaru na koji je Khloe odlučila odgovoriti, i to vrlo iskreno.

"Jednog dana ću ga vjerojatno operirati, jer razmišljam o tome svaki dan. No toga se još uvijek bojim pa je ipak riječ o konturiranju", napisala je Kardashianka.

Khloe nikad nije skrivala svoje odobravanje plastičnih operacija te je u jednom ranijem intervjuu za Cosmopolitan obrazložila svoje mišljenje.

"Smatram da bi se na plastične operacije trebalo gledati kao i na šminku jer svi ionako svaki dan nosimo j***ne maske. Kada obojite kosu, također mijenjate tko ste, no ne mislite da je to loše. Mislim da svatko ima pravo raditi na sebi što god želi", ispričala je 2016. godine Khloe.

U istom intervjuu dotakla se i optužbi da je bila na liposukciji, no i te je glasine porekla i rekla da joj je draže znojiti se u teretani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.