Kim Kardashian pronašla je svoju omiljenu uniformu za evente od koje ne odustaje

Foto: Getty Images, Splash

SLAVNA starleta i u prošlosti se znala slijepo držati jednih te istih komada.

Jedno je vrijeme nosila samo pencil suknje, a posljednjih je dana najčešće viđamo u biciklističkim hlačicama ili, ako je riječ o nekoj posebnijoj prilici, u outfitu sličnom onom koji je nosila sinoć na jednom modnom eventu u Beverly Hillsu.

Kim je za tu priliku obukla bijelu košulju, koju je potpuno raskopčala te samo svezala u struku, i dugačku bijelu suknju, dok je na nogama imala jednostavne sandale u laskavoj nude nijansi. 

Modne dodatke svela je na minimum te je bijelom outfitu dodala samo dugački zlatni lančić s upečatljivim privjeskom.

Kim je ovo treći put zaredom da na nekom eventu nosi bijelo od glave do (gotovo) pete, a svaki je put u igri bila i dugačka bijela suknja. 

Prvi put je u takvom izdanju osvanula na dodjeli CFDA modnih nagrada, kada je umjesto košulje nosila bijelu majicu koju je svezala i pretvorila u topić.

Zatim je u sličnom izdanju osvanula i na dodjeli MTV Movie & TV nagrada, proteklog vikenda, a tada je uz suknju nosila popularni tube top.

Čini se da je starleta pronašla svoju novu omiljenu uniformu za svečane evente koja je, moramo priznati, zbog boje idealna za ljeto, a kako je Kim pokazala, nudi i pregršt različitih opcija kombiniranja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.