Kim Kardashian pozirala kao Jackie O i razbjesnila javnost

Foto: Steven Klein/Interview, Instagram

KIM Kardashian opet je "srušila" internet.

Iako ovoga puta nije bila gola, problem je bio upravo u njenoj odjeći, odnosno kostimu. Reality zvijezda pozirala je odjevena kao Jackie O za naslovnicu rujanskog izdanja časopisa Interview koji ju je nazvao "novom prvom damom Amerike". Ovo je i prva zajednička naslovnica Kim i njene kćeri North West, no 4-godišnjakinja ipak je pala u drugi plan. 
 
 
Iako se Kardashianka na Instagramu zahvalila fotografu i časopisu na pruženoj prilici da utjelovi legendarnu Prvu damu kojoj se "divi i poštuje", mnogi na društvenim mrežama tu su odluku žestoko osudili. 
 
 
Javnosti se nikako nije svidjela usporedba Kardashianke s Jackie Kennedy, bivšom Prvom damom SAD-a, čiji je život obilježila tragična smrt supruga, predsjednika J.F. Kennedyja koji joj je doslovno umro na rukama.
 
 
 
U komentarima na društvenim mrežama pobješnjeli korisnici osudili su časopis zbog loše odluke, a Kim zbog još jednog pokušaja skretanja pažnje na sebe.
 
 
Osim usporedbe s legendarnom Prvom damom, javnost je razbjesnilo i to što su na naslovnoj, ali i na fotografijama unutar časopisa, Kim potamnili kožu kako bi bila ista kao i kćeri North. 
 
 
Kim je i nedavno našla na slične osude zbog promotivnih fotografija za svoju beauty liniju, na kojima također ima puno tamniju kožu, a iako je rekla da će ubuduće paziti na takve stvari, nakon malo vremena dogodila joj se ista pogreška. 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.