Kost i koža: Još jedna glumica na udaru kritika zbog mršavosti

Foto: Splash News

GLUMICA je danas glavna tema šoubiz rubrika.

31-godišnja holivudska glumica Ruby Rose plijeni pozornost gdje god se pojavi zbog ljepote, ali i brojnih tetovaža koje krase njezino tijelo.
 
 
No na jučerašnjoj premijeri filma Pitch Perfect 3 u Sydneyju Ruby je iznenadila sve prisutne kada je njezina crna metalik haljina bez naramenica otkrila njezine kosti na leđima, zbog čega su momentalno krenule priče o problemima s prehranom.
 
Njezin izgled javno je komentirala i nutricionistica Lisa De Fazio iz Los Angelesa te joj poručila kako bi "na svoju visinu trebala imati 17 kilograma više, a ne 44 koliko ima sada".
 
 
Glumica, koja je i inače poznata po tome što nema dlake na jeziku te često otvoreno govori o tome da je lezbijka, odmah je uzvratila svim kritičarima, a posebno Lisi koju je nazvala "vrlo neodgovornom".
 
"Niti jedan stručnjak ne bi se smio tako ponašati. Kako možete tako javno izjaviti da bi mi trebala pomoć menadžera, prijatelja i obitelji jer će inače biti prekasno i tvrditi da imam samo 44 kilograma? Vjerojatno bih bila u bolnici da je to istina", napisala je Ruby na Twitteru te otkrila kako je jako iznenađena ovim napadima, jer otkad se pojavila u Hollywoodu izgleda isto.
 
 
"Redovito vježbam i pazim na prehranu, to je to", zaključila je, a dio obožavatelja odmah je stao u njezinu obranu te zaključio kako je najvažnije da se ona osjeća dobro i zdravo.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.