Kozmetički brand Illamasqua za proljeće 2012. preporučuje eksploziju snažnih boja

INOVATIVNI kozmetički brand Illamasqua predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2012. u kojoj dominiraju žarke boje koje se mogu koristiti na sto načina.

"Human fundamentalism je čista eksplozija Vašeg alter ega - put prema onom što uistinu jeste a ne ono što su Vam rekli da budete. Ljepota nije konformizam već temeljna ljudska želja da izrazimo svoju neponovljivu osobnost i da na površinu ispliva naš najdublje čuvani JA.", kažu iz Illamasqua.

"Pripremite se na zapanjujuće slavlje prekrasne veze čovjeka i boje. Dopustite da Vas uvedemo u Human fundamentalism kolekciju u kojoj zasljepljujući bljeskovi pigmenta čine oštar kontrast s neutralnim tonovima i tako stvaraju bogati raspon proizvoda koji će katapultirati Vaš ​alter ego među potpuno nove mogućnosti samoizražavanja. Pomiješajte kontrastne teksture - od bogatih metalik do blijedih mat nijansi, kako biste izrazili svoje neponovljivo JA. To je antikonformizam u svojoj najosnovnijoj formi. U svom nepredvidljivo najboljem izričaju."

Nova kolekcija dostupna je u ekskluzivnom Illamasque storeu, na Trgu Petra Preradovića 3, (Cvjetni trg) ili putem web shopa na www.illamasqua.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.