Kožna haljinica s dubokim dekolteom Borne Kotromanić siguran je mamac za poglede

Foto: Press

I OVOG puta Borna Kotromanić je ostala vjerna boji u kojoj je najčešće viđamo - crnoj. Osim što je crna najelegantnija nijansa među bojama, ona je i simbol profinjenosti te tajnovitosti, a često se povezuje i s izazovnošću. Sve to jako dobro zna i ova domaća poduzetnica pa ne čudi što je već postala poznata po svojim upečatljivim kombinacijama u crnoj boji.

Na drugoj večeri Fashion.hr-a pojavila se u odvažnom, zavodljivom outfitu koji naglasak stavlja na njezine vitke noge te je uspješno (još jednom) privukla pažnju. 

Odjenula je model haljine čiji smo povratak na modnu scenu jedva dočekali, a sada za njim luduju brojne trendseterice. Osim što budi ženstvenost u damama koje je odjenu, u prvi plan stavlja zavodljivost pa je u njoj nemoguće ostati neprimjetan. Pogađate, riječ je o kožnoj haljini. Jednu takvu, opasno kratku i izazovnu, nedavno je nosila i domaća pjevačica Indira Levak, a nije joj odoljela ni Borna.

Hrabro ju je otkopčala kreiravši tako dubok dekolte, a zahvaljujući upečatljivom remenu te predimenzioniranim puf rukavima, naglasila je i vitak struk. Izazovan stajling upotpunila je jednim od najpoželjnijih sandala s decentnim remenčićima te klasičnom torbicom. Okrugle zlatne naušnice bile su dovoljne da zaokruže njen outfit, ali i da još jednom zaradi brojne komplimente na račun svog izgleda.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.