Kraljicu crvenih tepiha sinoć je zasjenila kolegica koja to postaje

Foto: Getty
 
NI BROJNE holivudske dame nisu odoljele Tjednu mode u New Yorku.
 
Ako nas redovito pratite, onda već dobro znate kako budno pratimo Tjedan mode u New Yorku koji se održava posljednjih dana i koji je okupao brojne slavne face na jednom mjestu.
 
To, prije svega, vrijedi za poznate dame koje su znatiželjno došle pogledati kreacije u kojima ćemo ih viđati 2018. godine, bilo na crvenom tepihu, bilo inače.
 
 
A na sinoćnjoj reviji dizajnera Calvina Kleina u prvom su redu sjedile tri holivudske dive: Nicole Kidman, njezina kolegica iz hit serije "Velike male laži" Laura Dern te Margot Robbie koja postaje sve veća zvijezda, a uskoro bi mogla dobiti i Oscara za odličnu izvedbu u filmu "I, Tonya".
 
 
I dok se Laura odlučila za romantičnu crveno-bijelu kombinaciju suknje i bluze, i kraljica crvenih tepiha Nicole odlučila se za istu, ali u plavo-bijelo-crnoj boji, dok je na noge iskombinirala bordo čizme na tanku petu koje su bile još efektnije jer su se vezale.
 
No glavna zvijezda večeri bila je plavokosa Margot koja je u prvi plan istaknula vitke noge u sako-haljini sivog, kariranog uzorka koji već neko vrijeme osvaja žene diljem svijeta.
 
 
Na nju je lijepa glumica iskombinirala "različite" sandale, a ovoga puta odlučila se za savršeno zalizanu punđu te nešto jači make-up.
 
Konačni "modni okršaj" cure će imati na dodjeli Oscara koja nas očekuje 3. ožujka i jedva čekamo vidjeti što će nositi.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.