Kristalni vibratori su tu kako bi vašu vaginu pretvorili u čarobno mjesto

Foto: Instagram

LJEKOVITI kristali već su neko vrijeme wellness trend.

Oni zapravo imaju kultni status, i sve to zahvaljujući ljudima koji se kunu u njihova terapeutska svojstva. Dosad smo viđali razne predmete od kristala, od dekorativnih do nakita, no jedna inovativna tvrtka otišla je korak dalje, tamo gdje još nitko nije.

Radi se o kristalnim vibratorima, koje je izumila tvrtka Chakrubs, a kako sami tvrde, riječje o seks igračkama izrađenim ručno, od 100 posto čistih kristala. Svaki plemeniti mineral, od kojeg se sastoji vibrator, pruža i odgovarajuća ljekovita svojstva.

Dobra je vijest i što ovi vibratori ne izgledaju kao ostali te komotno mogu biti dio dekorativnih detalja za vaš dom pa možete zavarati ljude o čemu se radi, ako se nađete u takvoj situaciji. Kako stoji na službenim stranicama tvrtke, ove zanimljive igračke za odrasle "uče vaš um kako da bude miran, vas da budete puni energije, da razvijate socijalnu inteligenciju, ojačate samopouzdanje te prihvatite svaki aspekt o tome tko ste".

Kako je sama otkrila osnivačica tvrtke, Vanessa Cuccia, kristali kombiniraju seksualnost i duhovnost, što rezultira ukupnom povećanju samoljublja.

"Osjećam se življe nego prije", "Moj Chakrub je smirio moju anksioznost", "Ponovno sam sposobna voljeti se kako treba", samo su neki od komentara zadovoljnih korisnika.

Svoj primjerak možete naručiti online putem, a cijene se kreću od 114 do 280 dolara, odnosno 375 dolara za paket od 3 vibratora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.