Kylie Jenner naglasila figuru u haljini koja ne dopušta donje rublje

Foto: Instagram

NAKON što joj je časopis Forbes dodijelio laskavu titulu najmlađe samoostvarene milijarderke u povijesti, 21-godišnja Kylie Jenner počastila se odmorom u kalifornijskom Calabasasu.

Mlada beauty mogulica nije propustila objaviti svoje fotke s odmora na kojima je usput predstavila i svoju novu kolekciju ruževa, no pozornost s njenih usana ukrala je provokativna haljina.

Kylie je hrabro odjenula pripijenu poluprozirnu bijelu haljinu koja ne dopušta nikakve viškove, ali ni donje rublje, odnosno gaćice koje ona očiio ni ne nosi. S druge strane, grudnjak, ili u Kylienom slučaju gornji dio kupaćeg kostima, obavezan je jer haljinu krasi i dekolte koji u potpunosti otkriva grudi. 

Uz bijelu haljinu obula je i sandale u istoj boji, a bjelinu je razbila zanimljivom slamnatom torbicom brenda Jacquemus, poznatog po minijaturnim torbama i glomaznim šeširima.

Kylie je i nedavno objavila fotku na kojoj nosi usku poluprozirnu bijelu haljinu, no tada je namjerno ispod nje pokazala neonskizeleno donje rublje, a čini se da je sada ipak shvatila da je ponekad manje više.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.