Kylie Jenner zasjenila sestre haljinom koja savršeno naglašava obline

Foto: x17, Instagram

IAKO su je proslavile njezine pune usne, Kylie Jenner kod žena diljem svijeta izaziva zavist i svojom figurom pješčanog sata.

Unatoč tome što mnogi izvori bliski obitelji Kardashian-Jenner potvrđuju da se Kylie podvrgnula operacijama kako bi postigla savršene proporcije, ova mlada milijarderka to još uvijek negira. 

Bilo kako bilo, Kylie obožava pokazivati svoju besprijekornu siluetu, a to je učinila i na sinoćnjoj večeri sa svojom obitelji odjenuvši usku nebeskoplavu haljinu koja je savršeno istaknula njezin uski struk i bujne bokove. 

Njezine su se sestre Kim i Khloe odlučile za monokromatska izdanja baš poput njihove majke Kris, što je mladoj Kylie dalo dodatnu priliku da se posebno istakne. 

 

Nedugo nakon Kylie, Kim, Khloe i Kris, na večeru je stigla i najstarija sestra ove slavne obitelji, Kourtney, koja je nosila predimenzionirani kožni kaput i široke crne hlače. Na večeri se nije pojavila jedino Kendall, koja se, sudeći po njezinom Instagram profilu, već priprema za nadolazeće Tjedne mode. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.