Lady Gaga na naslovnici časopisa izgleda poput Khaleesi

Foto: Instagram

JEDNOGLASNO se možemo složiti da ne postoji look koji Lady Gaga ne može nositi. 

Od mesne haljine do transformacije u Davida Bowieja, pjevačica jednostavno u svemu izgleda senzacionalno. No, ovaj put nije riječ o šokantnom looku, već o njezinoj vrlo uspješnoj transformaciji u "Majku zmajeva" Daenerys Targaryen koju je u slavnoj "Igri prijestolja" utjelovila Emilia Clarke. 

Iako možda Gaga to nije službeno istaknula, jasno je vidljivo da je iz ovog lika crpila inspiraciju za look na naslovnici časopisa Allure. 

Osim pletenica nemarno raspoređenih po glavi i platinaste boje kose, Gagin neutralni look također se uspio istaknuti jer smo je obično naviknuli viđati s jarkim bojama na licu. 

Povod njezinom pojavljivanju na naslovnici nije bila njezina glazbena karijera, već skorašnje lansiranje proizvoda njezinog make-up brenda Haus Laboratories.

Naravno, Gaga je sebi sama najbolja reklama pa je čak i ovim jednostavnim lookom, koristeći proizvode vlastitog brenda, uspjela zaluditi svoje obožavatelje koji nestrpljivo iščekuju da proizvodi budu dostupni za kupovinu. 

Njezin drugi look bio je također "vatrene" tematike, a sastojao se od raskošnog pernatog kostima i znatno upečatljivijeg make-upa, s kakvim smo naviknuli viđati pjevačicu. 

 

Sve u svemu, Gaga je definitivno potvrdila da bi i ona sama bila izvrstan odabir za ulogu Khaleesi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.