Lauren Conrad se vraća na MTV, ovaj put u ulozi dizajnerice

Foto: Instagram, Tumblr

OVA vijest posebno je uzbudljiva za sve koji su "odrasli" na seriji "The Hills".

Kad je 2006. počelo prikazivanje tog reality showa nitko nije mogao pomisliti da će 10 godina nakon snimanja netko od klinaca koji su se svađali i cendrali pred kamerama zaista postati zvijezda s uglednom karijerom.



Za razliku od svojih kolega iz brojnih reality showova, Lauren Conrad kratkotrajnu je slavu odlučila pametno iskoristiti te uložiti sav napor i novac u izgradnju imperija po kojem je danas poznata.

Zgodna 30-godišnjakinja danas je pravi guru za lifestyle pa tako izdaje knjige, podučava nas receptima, zgodnim načinima za uređenje stola ili stana, novim frizurama i beauty novitetima.

Njezina prva ljubav, moda, i dalje je prisutna u njezinom životu pa iz sezone u sezonu izbacuje pristupačne kolekcije koje obožavateljice rado kupuju.

Na svom Instagram profilu Lauren je objavila fotku kojom najavljuje povratak na male ekrane - ovaj put u ulozi dizajnerice.



Na fotografiji Lauren popravlja haljinu iz svoje kolekcije na manekenki dok ju kamerman snima za novi show. Uz ovu fotku napisala je: "Nikad nisam mislila da će ovaj dan doći...", a taggala je i MTV, kuću na kojoj je njezina karijera i započela.

Jedva čekamo da vidimo što je spremila!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.