Laži koje nam je o seksu ispričala serija "Seks i grad"

Foto: Screenshot Youtube

OBOŽAVAMO slavnu četvorku, no s nekim stvarima se ne možemo složiti.

1. Manji penisi su ubojice odnosa

Za Samanthu Jones, maleni penis je gori nego kazneno djelo. No, u stvarnosti, manje od očekivanog ne mora nužno promijeniti smjer igre. Svaka žena ima svoje preferencije i sklonosti pa je nekima puno važnija tehnika.

2. Seks sa strancem je uvijek savršen

Čini se kako u New Yorku seks za jednu noć gotovo uvijek prođe savršeno: zgodan muškarac, sexy atmosfera u stanu, veličina kakva treba biti, odlična tehnika i nekoliko orgazama. No, negdje drugdje, to su uglavnom pijane sjednice, za koje drugo jutro poželimo da se nisu dogodile.

3. Sexy, slobodni muškarci dostupni su na svakom uglu

Ili one znaju nešto što mi ne znamo ili je popularna serija dala potpuno nerealnu sliku... Da, prije ovo drugo!

4. O seksu se priča u prepunom restoranu

Činjenica jest kako žene razgovaraju o svakom seks detalju s drugim ženama: o dobrim i lošim stvarima. No, takve teme uglavnom neće potezati u prepunom kafiću, restoranu, taksiju ili u dućanu pred prodavačicom.

5. On bi vas mogao ostaviti zbog "dirty talka"

Tako je, Miranda. Možda mu se to neće svidjeti, jer hej, sto ljudi, sto čudi, no kasnije će vam to lijepo  reći i obrazložiti. Nipošto vas neće izbaciti iz kreveta i stana zbog toga, jer postoje i gore stvari od "prljavih" rečenica.

6. Seks može riješiti sve probleme

Može vas svakako raspoložiti, no nemojte biti poput Charlotte, koja misli kako je rješenje njezinih životnih problema u prljanju plahti. Oni će i nakon toga biti tu.

 

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.