Laži o dobrim dečkima u koje i dalje vjerujemo

Foto: Zimmermann

DOBRI dečki. U filmu često zapostavljeni do zadnjih scena, kad žene shvate da su dobri dečki stvarno dobar izbor. 

U stvarnom je životu često slična situacija, a svaka žena koja je ikad dala šansu velikom broju zločestih frajera i ignorirala onog dobrog će se sigurno složiti. Iako  znamo da su dobri dečki zapravo super, manje su nam zanimljivi, jer vjerujemo u ove laži o njima.
 
Zapravo uopće nisu dobri
 
Velik broj žena misli da dobri dečki zapravo samo jako dobro glume i čekaju pravi trenutak da pokažu svoje pravo lice. Umjesto njih, radije biraju one zločeste, pod izlikom da su oni barem iskreni.
 
Dobri dečki nemaju kičmu
 
Što znači da se neće zauzeti za sebe, ni za svoju curu, a s takvim je dečkom život poprilično tužan i nezanimljiv. Naravno, to nema veze s istinom, ali zvuči dovoljno logično nekim ženama.
 
Dobri dečki su dosadni
 
Ako tražiš frajera koji će te navlačiti, na kojeg ne možeš računati i zbog kojeg ćeš često plakati onda da, dobri dečki jesu dosadni jer ne rade takve stvari. Ali dobri dečki definitivno nisu dosadni.
 
Nisu dobri u krevetu
 
Ne možemo reći da jesu ili nisu jer kvaliteta izvedbe u krevetu rijetko ovisi o tome je li dečko dobrica ili ne. Ali jedno je sigurno - manje su sebični od onih zločestih frajera koji misle samo na svoj užitak.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.