Legendarna "anđelica" se vratila na pistu i zasjenila nova lica

Foto: Getty 

CANDICE, dobro došla natrag.
 
U dalekom Šangaju upravo se snimila nova godišnja revija poznatog brenda Victoria's Secret, a prve službene fotografije možete pogledati ovdje.
 
 
Pistom su kao i svake godine prošetale dugonoge ljepotice - i veteranke i nova lica - a na pistu se ove godine vratila i jedna i jedina Candice Swanepoel koja je svakako jedna od najpoznatijih i najpopularnijih "anđelica".
 
 
Podsjetimo, Candice je prošle godine preskočila show zbog majčinskih obaveza, a sina je dobila sa zaručnikom, manekenom Hermannom Nicolijem s kojim se voli već više od desetljeća.
 
 
Show je tada preskočila i njezina bliska prijateljica Behati Prinsloo, no ona se nije vratila ni ove godine, zbog druge trudnoće. Prelijepa Candice, koja je Južnoafrikanka poput Behati, ugovor je potpisala davne 2007. godine, a nitko iz brenda nikada nije ni razmišljao da joj da otkaz, jer se prošle godine komentiralo kako bez nje to nije to.
 
 
A sad kad se vratila, Candice je pomela pod konkurencijom. Zaista nam je nedostajala!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Candice Swanepoel, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Candice Swanepoel.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.