Liam viđen s plesačicom, u njezinu obranu stala i njegova 10 godina starija cura

Foto: Instagram

O NEVOLJAMA u njihovom raju šuška se već mjesecima.

24-godišnji pjevač Liam Payne i njegova deset godina starija djevojka Cheryl Cole prije godinu dana postali su roditelji sinčića Beara te je javnost mislila kako je između golupčića sve u najboljem redu.



Cheryl se ostvarila velika želja da postane majka, a duo je na Instagramu doista izgledao sretno i zaljubljeno.

No prije nekoliko mjeseci počelo se nagađati o problemima koji su uglavnom podrazumijevali činjenicu kako je Liam zaokupljen karijerom te je sva briga oko malenog pala na Cheryl kojoj je izdavačka kuća u međuvremenu otkazala suradnju.



Liam nije bio kod kuće ni za 1. rođendan malenog, a sada je sinoć uhvaćen i u kasnom druženju s misterioznom djevojkom u baru u jednom ekskluzivnom hotelu u Dubaiju.

Iako je par samo veselo pričao, nije trebalo dugo da počnu glasine, a ubrzo se doznalo kako se radi o njegovoj pratećoj plesačici Chloe Ferns s kojom je uhvaćen i prošlog petka na pozornici u klinču.

Oglasila se i Cheryl te sve napise nazvala budalaštinama te je odmah stala u obranu Chloe te je nazvala "nevinom kolegicom", no zanimljivo jest kako pjevačica ima dugu povijest manipuliranja medijima samo kako bi se nešto o njoj pisalo na žutim stranicama.

"Ona kod kuće ima zaručnika i ne razumijem tu potrebu uvlačenja nevine djevojke samo kako bi se stvorili problemi između mene i Liama", nastavila je Cheryl. ''Neke druge 'misteriozne žene' oko Liama su moja dugogodišnja prijateljica i Katy Perry koju obožavam. A sada idem dalje uživati na odmoru", poručila je Cheryl, a radi se o odmoru na kojem joj se navodno trebao pridružiti Liam kako bi odlučili hoće li uspjeti spasiti vezu ili će prekinuti.

Unatoč činjenici da su se na nedavnoj dodjeli BRIT Awardsa golupčići pojavili zagrljeni, britanski mediji tvrde kako je to samo još jedna manipulacija medijima od strane Cheryl koja je sve isto radila i s dva bivša supruga kada su joj se brakovi krenuli raspadati, a onda bi brzo nakon toga izbacila novi singl te pokupila svu pažnju.

Je li to slučaj i ovaj put, brzo će se doznati jer gluma ne može trajati vječno, posebno ne kada svi znaju tko si.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.