Ljeto u znaku čarobnih kaftana hrvatskog branda Étoile Lidy

Foto: Instagram

ČETIRI sestre dizajnerice ponovno osvajaju svojim kreacijama.

Još u studenom prošle godine upoznali smo vas s hrvatskim brendom Étoile Lidy, iza kojih stoje četiri talentirane sestre Babić. "Nakon poduljeg traženja odjevnih predmeta, koji bi potpuno zadovoljili naše želje, odlučile smo ih stvoriti. Nismo otkrile toplu vodu, ali nam se jako sviđa ono što radimo. Sestre smo, koje kao i većina žena vole modu i lijepe stvari. I nadamo se da smo na početku jednog dugog i lijepog putovanja", otkrile su nam tada.



Zaljubljenice u modu osvojile su haljinama i tunikama s perjem, ali i raskošnim kaftanima, koji su se ovoga ljeta mogli vidjeti na brojnim zaljubljenicima u modu.



Ovoga ljeta, brend slavi tek godinu dana, a tom prilikom, izbačena je kolekcija dobro poznatih kaftana u novom ruhu, no djevojke ne miruju.



"Nit vodilja i ove sezone bit će modeli koji naglašavaju vrline ženskog tijela. Perje kao prošlogodišnja zvijezda, vladat će i ove modne godine, a bit će upotpunjeno novim materijalima i modelima", doznajemo.



Simpatične sestre najavljuju i posebnu blagdansku mini kolekciju, koju možemo očekivati sredinom jeseni, ali i nekoliko komada za sve modno osviještene muškarce, koji će biti i idealni pokloni za pod bor.

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.